23476286_10155437699838791_1629262790_n.jpg

Stålarp turridning

Priser för ridturer

1 timma turridning:  400 kr
1½ timma turridning:  450 kr
2 timmar turridning: 550 kr
3 timmar turridning: 650 kr

Vi erbjuder turridning både för små och stora sällskap. Var på plats ca 10-15 min innan turen startar. Vi börjar alltid på ridbanan innan vi rider ut.Tänk på att ha kläder efter väder.

Presentkort
Hos oss kan du köpa presentkort på valfritt belopp.

Bokningsregler
Bokad tur kan avbokas senast fem dagar före avsatt tid. Avbokning senare än så kräver läkarintyg, annars full debitering. 

Stålarps Prova på tur
En nybörjartur för dig som aldrig ridit tidigare eller bara provat ett par gånger. Möjlighet finns att få prova alla gångarter i härlig natur.
Turen tar ca 2 timmar.

Hult turen
Vi rider turen runt Hult, mjuka skogsvägar som inbjuder till både tölt och galopp. Denna turen passar både den vane och ovane ryttaren.
Turen tar ca 2-3 timmar. 

Stomsjön
Vi rider runt den fantastiska Stomsjön och provar både tölt och galopp. Om vädret tillåter rider vi ut i sjön och låter hästarna svalka sig. En upplevelse!
Turen tar ca 2-3 timmar.

Trollstigen
Vi rider i skogarna runt Mollaryd och Borgstena. Turen är för dig som har ridit tidigare. Vi varvar den fantastiska tölten med härliga galoppsträckor. Vi stannar och fikar i skogen på halva vägen (var och en tar med eget fika som vi packar i sadelväskor på hästarna).
Turen tar ca 3 timmar.

Heldagstur till Crea Diem bokcafé
Turen rids i alldeles fantastiska naturmiljöer på stigar och småvägar som leder oss genom omväxlande natur. Lövträd, barrskog, bokskog och ängar löser av varandra, utsikt över sjön Sandsken njuter vi också av liksom vackra hus och gårdar. Framme på bokcaféet bjuds vi på en härlig middag vid den sprakande elden i Ryggås-stugan med soppa och bröd, kaffe/te och kakbuffé efteråt.

Detta är turen för dig som är van ryttare och som vill ha en heldag ihop med islandshästen. Tid ca kl 9.30-15.30
Bokcafé - turen rids under vår och höst och bokas av minst fyra personer. 

Pris: 1250 kr inkl. lunch och kakbuffé

Stålarps ridskoleelever har 10% rabatt på turridning.